«Кондитер» курсы бойынша тәжірибелік сабақтар
«Кондитер» курсының маңызды бағыттарының бірі — ашытқылы және ашытқысыз қамыр илеу мен дайындау тәсілдерін үйрену болды.
Тәжірибелі кондитер мамандарының жетекшілігімен қатысушылар қамырды илеудің және өңдеудің түрлі әдістерін меңгерді. Гүлжан Табулганова бұл дағдылардың маңыздылығын атап өтті:
—Қамырмен жұмыс істеу бойынша білім — кондитерлік саланың негізі. Қамырды дұрыс илеу және оның құрылымын түсіну — табысты кондитер болудың кепілі.
Курс аясында қатысушылар әртүрлі пицца мен тоқаш түрлерін дайындауды да үйренді.
Пікір қалдыру:
Пікірлер: